Mama's Momentje - cursussen en begeleiding voor (aanstaande) Mama's 

Mama Massage
Een momentje alleen voor Mama.. 

Je lichaam heeft behoorlijk wat te verduren gehad tijdens de zwangerschap en daarna. Een momentje van ontspanning en rust in deze drukke tijd na de geboorte is nu extra belangrijk én fijn. Tijdens de Mama Massage bij Mama's Momentje heb je echt even een momentje voor jezelf. 
 
Naast dat het natuurlijk prettig is even te ontsnappen aan alle drukte, helpt Mama Massage je ook om sneller te herstellen na de zwangerschap. Sommige vrouwen hebben nog tot een jaar na de bevalling last van klachten zoals bijvoorbeeld pijn in de nek, schouders en/of (onder)rug, hoofdpijn, vermoeidheid, het vasthouden van vocht en bekkenpijn. De Mama Massage geeft verlichting bij eventuele klachten en zorgt voor een betere doorbloeding waardoor je beter herstelt. 

Waarom Mama Massage?

  • Het helpt het herstellen na de bevalling te versnellen;
  • Verlicht (pijn)klachten in bijvoorbeeld de rug, schouders en nek;
  • Het zorgt ervoor dat je lekker kunt ontspannen en tot rust kunt komen;
  • Het vermindert hoofdpijn en vermoeidheid;
  • Het stimuleert de doorbloeding;
  • Het verbetert het transsport van voedingsstoffen en zuurstof door je lichaam;
  • Het helpt bij slecht slapen.

Voor wie is Mama Massage bedoeld?

De Mama Massage is geschikt voor Mama’s vanaf 6 weken na de bevalling (bij een keizersnee is dit 8 weken). Tijdens de massage is er aandacht voor je rug, bekken, schouders, nek, benen, armen, handen en eventueel de voeten, buik, hals en het gezicht. Wanneer je bepaalde wensen hebt voor de massage dan passen wij deze graag aan jou situatie aan. Aan het einde van de massage ben je heerlijk ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Praktische informatie Mama Massage
Locatie: Mama’s Momentje, Overflakkee 4 in Emmeloord
Mogelijkheden: Deelmassage van 30 minuten of complete massage van 60 minuten.

Boek hier jouw massage