Mama's Momentje - cursussen en begeleiding voor (aanstaande) Mama's 

Over mij

Mijn naam is Rebecca Welvaadt, eigenaresse van Mama's Momentje en mama van Yara & Niek.

Mama’s Momentje verwijst naar mijn passie: (aanstaande) mama’s momenten voor zichzelf gunnen, waarmee ze fit en ontspannen naar hun bevalling kunnen toeleven, snel maar verantwoord herstellen na de bevalling en (samen met hun partner) extra genieten van en met hun kindje. 

Na het afronden van mijn studie aan de Dansacademie van Lucia Marthas ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest als sport- en dansdocente voor verschillende opdrachtgevers. Ik heb altijd al een grote affiniteit met zwangerschap & geboorte gehad. Zo keek ik bijvoorbeeld al heel jong naar bevallingsverhalen op tv e.d., prachtig vond ik dat.. en nog steeds vindt ik het ondersteunen tijdens een bevalling het mooiste wat er is.

Om deskundige begeleiding te kunnen bieden heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Zo heb ik o.a. de Aalo opleidingsspecialisatie Zwanger Fit, de opleiding voor babymassage en baby-yoga bij het Register Gecertificeerde Docenten Babymassage, de opleiding voor het geven van de zwangerschapscursussen en het ondersteunen als bevalcoach bij de MAMZ-Academy, de opleiding tot draagconsulent bij de Massage Academie in Apeldoorn en de opleiding zwangerschapsmassage bij de Mood massageopleidingen met succes afgerond. 

Met de combinatie van de genoemde opleidingen en mijn passie voor zwangerschap en geboorte, heb ik alles in huis om deze bijzondere periode voor jullie nóg onvergetelijker te maken.