Mama's Momentje - cursussen & massages voor (aanstaande) Mama's 

Over mij

Mama’s Momentje verwijst naar mijn passie: (aanstaande) mama’s momenten voor zichzelf gunnen, waarmee ze fit en ontspannen naar hun bevalling kunnen toeleven, snel maar verantwoord herstellen na de bevalling en (samen met hun partner) extra genieten van en met hun kindje.

Mijn naam is Rebecca Welvaadt, eigenaresse van Mama's Momentje, mama van onze prachtige dochter Yara (geboren in december 2018) en op dit moment zwanger van ons 2e kindje.

Na het afronden van mijn studie aan de Dansacademie van Lucia Marthas ben ik als zelfstandig ondernemer werkzaam geweest als sport- en dansdocente voor verschillende opdrachtgevers. Al snel ontdekte ik mijn liefde voor het begeleiden van (aanstaande) moeders en hun baby’s. Om deskundige begeleiding te kunnen bieden heb ik verschillende opleidingen gevolgd. Zo heb ik o.a. de Aalo opleidingsspecialisatie Zwanger Fit, de opleiding voor babymassage en baby-yoga bij het Register Gecertificeerde Docenten Babymassage, de opleiding voor het geven van de zwangerschapscursussen bij de MAMZ-Academy, de opleiding tot draagconsulent bij de Massage Academie in Apeldoorn en de opleiding zwangerschapsmassage bij de Mood massageopleidingen met succes afgerond. 

Met de combinatie van de genoemde opleidingen en mijn passie voor zwangerschap en geboorte, heb ik alles in huis om deze bijzondere periode voor jullie nóg onvergetelijker te maken.  

Lijkt het je leuk eens kennis te maken? Bel mij gerust op 06 15855858