Mama's Momentje - cursussen en begeleiding voor (aanstaande) Mama's 

Ervaringen met Mama's Momentje

Recensies

47 berichten op 10 pagina's
Marjolein Rottiné
15-06-24 16:05:42
In mei ben ik bevallen van ons eerste kindje. Om ons goed voor te bereiden op de bevalling hebben we samen met een bevriend stel de zwangerschapscursus bij Rebecca gevolgd. We hebben dit als zeer positief ervaren; leerzaam, laagdrempelig, persoonlijk, nuchter en realistisch.

Daarnaast heb ik gedurende mijn zwangerschap meegedaan met zwangerfit. Fijn om op een verantwoorde en vooral gezellige manier lekker te kunnen blijven sporten en je conditie op peil te houden. Ik heb echt het idee gehad dat dit geholpen heeft tijdens de bevalling. Ik ben zeker van plan om straks ook weer mee te doen met mamafit.

Al met al een echte aanrader!
Yolanda de Lange
14-06-24 09:23:49
Een hele fijne en leerzame cursus die op een leuke manier wordt gegeven. Ook was er veel ruimte voor vragen. Dankzij Rebecca voel ik mij meer voorbereid. Zeker een aanrader dus!
Kim Henze
31-05-24 16:36:27
Deze cursus heeft mij en mijn partner geholpen. Geen saaie cursus. Alles komt op tafel zoals het werkelijk is. Er worden vele tips gedeeld die heel waardevol zijn maar ook dingen besproken waar je aan kan denken. Zoals jou eigen keuzes ipv dat het ziekenhuis of de verloskundige voor je bepaald. Met als klap op de vuurpijl nog een leuke oefening die duidelijk maakt dat het puffen en de massagetechnieken die de mannen leren, daadwerkelijk verlichting geven! Kortom, een hele leuke leerzame recht to the point cursus die ons erg goed heeft voorbereid
Van der Have
27-05-24 15:43:21
Hele fijne ervaring bij mama's momentje. Wij hebben de zwangerschapscursus aan huis gehad en Rebecca neemt uitgebreid de tijd om alle onderwerpen te bespreken en al je vragen te beantwoorden. Ze is erg kundig en ik heb het gevoel dat ik goed voorbereid mijn bevalling tegemoet ga. Ook als het anders loopt dan gehoopt, weet ik alsnog welke beslissingen ik kan nemen. Zeker een aanrader, ook de massage en ontspanningsoefeningen zijn fijn!
Magdalena Dzugala
11-05-24 20:44:25
Having Rebecca as our birth doula was very beneficial. It gave me and my husband a lot of confidence and peace of mind. Rebecca has a very practical and realistic approach to childbirth preparation. She gave us the right kind of information and helped us define our preferences. She made sure we had sufficient knowledge to make informed decisions for ourselves. With her support we were able to have a satisfying and positive experience with the birth of our daughter. As a person Rebecca is very friendly and has good sense of humor, she communicates very well in English.
Aside from the doula service we also did the birth preparation course and baby wearing consultation. We highly recommend all of it.
Tonen: 5  10   20