Mama's Momentje - cursussen en begeleiding voor (aanstaande) Mama's 

Ervaringen met Mama's Momentje

Recensies

43 berichten op 9 pagina's
Magdalena Dzugala
11-05-24 20:44:25
Having Rebecca as our birth doula was very beneficial. It gave me and my husband a lot of confidence and peace of mind. Rebecca has a very practical and realistic approach to childbirth preparation. She gave us the right kind of information and helped us define our preferences. She made sure we had sufficient knowledge to make informed decisions for ourselves. With her support we were able to have a satisfying and positive experience with the birth of our daughter. As a person Rebecca is very friendly and has good sense of humor, she communicates very well in English.
Aside from the doula service we also did the birth preparation course and baby wearing consultation. We highly recommend all of it.
Floor de Graaf
18-04-24 20:07:22
Een super waardevolle cursus, waar informatie wordt besproken zonder dat het een saaie klassikale les is. Zowel mijn partner als ik zijn goed voorbereid op het verloop van de bevalling, onze keuzes daarin en de kraamtijd. Daarnaast waren het avonden waar ook ruimte was voor je eigen vragen en waar er gelachen kon worden.
Sara Dijkstra
11-04-24 22:48:41
We hebben voor onze bevalling de 1-op-1 zwangerschapcursus bij Rebecca gevolgd. Dit waren 3 hele fijne en waardevolle leermomenten. Zowel de kennis als de manier waarop Rebecca mijn man en mij als team benaderde voelde erg goed en gaf ons zoveel vertrouwen dat we haar hebben gevraagd om als Doula aanwezig te zijn bij onze bevalling.

Deze keuze bleek achteraf echt goud waard te zijn. Rebecca haar positieve, stimulerende en rustige houding hebben we als heel fijn ervaren.
Bepaalde momenten tijdens de bevalling waren niet makkelijk maar doordat Rebecca erbij was kregen we vertrouwen. We zijn tot op de dag van vandaag dolblij dat we de cursus hebben gevolgd en dat Rebecca erbij was als Doula.
G. van Urk
15-03-24 17:28:59
Ik heb bij Rebecca de zwangerschapscursus gevolgd, als voorbereiding op de bevalling en kraamtijd. Ik kan deze iedereen aanraden. Door de nuchtere insteek van Rebecca weet ik wat er komen gaat, hoe het ook loopt. Er worden geen onderdelen mooier gemaakt dan dat ze zijn. Ook leer je dat je kritisch mag zijn op wat jou als zwangere word geadviseerd. Ik sta erdoor sterker in mijn schoenen en zie vol vertrouwen uit naar de bevalling.
Hannie Maas
09-02-24 11:11:08
Via Rebecca heb ik zwanger fit, een zwangerschapscursus en een draagconsult gevolgd. Rebecca is erg enthousiast en heeft veel kennis. De zwanger fit lessen zijn sportief én tegelijkertijd gezellig. Met de zwangerschapscursus was ik goed voorbereid op de bevalling, in 5 avonden hebben we alles behandeld. Ik was op de hoogte van verschillende soorten pijnstilling, fases van de bevalling en alles rondom de bevalling. Ik vond het zelf erg prettig dat ik wist waar de specialisten/­verloskundigen het met elkaar over hebben. Het draagconsult was ook erg fijn, we konden verschillende soorten doeken proberen en Rebecca leerde ons hoe we dit moesten knopen.
Tonen: 5  10   20