Mama's Momentje - cursussen en begeleiding voor (aanstaande) Mama's 

Mama's Momentje is gespecialiseerd in het begeleiden, lesgeven & masseren van zwangere / pas bevallen vrouwen en hun baby's.
Naast de deskundige begeleiding bij het sporten voor én na de bevalling, heeft Mama’s Momentje zwangerschapscursussen, cursussen babymassage, draagconsulten en zwangerschapsmassage en mama-massage voor de ontspanning van moeder en kind. Ook kun je er professionele bevalbaden huren.  

Waarom Mama’s Momentje?
- Professionele begeleiding, individueel en/of in groepsverband
- Gevarieerde en leuke cursussen en lessen 
- Bereikbaar voor vragen, ook na de cursussen
- Optimale aandacht voor jou (en je kindje)
- Een heerlijk momentje voor jezelf 

Recenties

24 berichten op 5 pagina's
Martine Vondermassen Geurtzen
12-11-22 12:55:55
Toen complicaties zich ineens aandienden en ik in korte tijd onze zoon eruit moest persen heeft ze mij, samen met mijn man, ontzettend goed gecoacht en begeleid, ze bewaarde rust en kalmte en dat droeg ze op mij over.
Ook na de bevalling was Rebecca een steun, ze regelde van alles voor ons en ging pas weg toen wij rustig op onze kamer op de kraamafdeling kamer waren.
Na de tijd hebben we nog een aantal gesprekken gevoerd over het verloop van de bevalling wat zeer fijn was voor de verwerking van de gebeurtenissen.

Nadat wij thuiskwamen uit het ziekenhuis hebben wij een draagdoek consult bij Rebecca afgenomen.
Het is heerlijk om je kleintje te kunnen dragen en dicht bij je te hebben op een goede, veilige en ergonomische manier.
Rebecca liet ons kennismaken met verschillende technieken en mogelijkheden en heeft ons geholpen de juiste producten te kiezen.

Rebecca is ontzettend gedreven en gepassioneerd in haar werk!
Ze is heel duidelijk en rustig in haar uitleg en geen vraag is te gek.
Ze straalt rust en kennis uit en dit is zeker wat je tijdens je bevalling wilt.
Rebecca, dank je wel en ga zo door!
Martine Vondermassen Geurtzen
12-11-22 12:55:30
Wij hebben meerdere diensten bij Rebecca afgenomen..

Ik sportte reeds tijdens mijn zwangerschap bij Rebecca met ZwangerFit.
Erg leuke lessen en elke week een verschillend programma.
Ik vond het ook heerlijk dat we bij mooi weer lekker buiten gingen sporten en natuurlijk gezellig samen met andere zwangere vrouwen.
Ik ga na de geboorte ook zeker door met sporten bij MamaFit.

Verder heb ik samen met mijn man een privé zwangerschapscursus afgenomen.
Helemaal niet zweverig maar lekker down to earth, thuis op je eigen bank op een leuke en gezellige manier zeer nuttige informatie tot je nemen.
Wij hebben hier in drie avonden ontzettend veel van geleerd. Bij Rebecca is geen vraag te gek en geen onderwerp taboe.
Op deze manier waren wij volledig voorbereid en zijn we geen situatie tegen gekomen waar we niet eerder van gehoord of over nagedacht hadden. Dat geeft gewoon een heel rustig gevoel.

Wij hebben op basis van deze ervaringen gekozen om Rebecca als doula bij onze bevalling aanwezig te laten zijn.
Ondanks dat onze zoon veel te vroeg geboren werd ( 34 weken ) kon Rebecca er toch bij zijn om ons te ondersteunen.
Rebecca was binnen met een half uurtje in het ziekenhuis in Sneek waar ik reeds met de ambulance aangekomen was.
Hierna maakte ze het mij meteen comfortabel in de verloskamer en handelde ze namens mij de communicatie met het medisch personeel af.
Ze wist precies wat wij wel en niet wouden en het gaf rust dat wij daar op dat moment niet mee hoefden te dealen.
We hebben samen verschillende houdingen toegepast om de weeën op te vangen.
Ook wist ze met verschillende massage technieken om mijn ergste weeën en pijn op te vangen. Veel technieken die ze hier toepaste had ze ons tijdens haar cursus in de praktijk gedemonstreerd en uitgelegd.
Mede hierdoor heb ik tijdens de bevalling geen pijnstilling hoeven nemen en kon mijn man zich focussen op het mentaal coachen van mij. Hij had, doordat Rebecca erbij was, veel meer de kans om in het moment te zijn.
Marja Schipper
13-09-22 22:40:19
Whaaw een droom bevalling het kan dus echt!!

Toen we zwanger werden wisten we 1 ding zeker, we wilde de bevalling ons niet laten overkomen maar we wilde dit echt met zen 2e doen. Nu was alleen de vraag hoe doe je dat?

Ik volgde Rebecca al een poosje op Facebook en las veel dingen. Daarnaast adviseerde mensen mij om echt met haar te gaan werken. Toen heb ik de stoute schoenen aangetrokken en haar gebeld.

We hadden een afspraak gemaakt. Frank wilde hier niet bij zijn want die vond zo’n ‘puf cursus’ maar niks. Rebecca kwam langs en Frank kwam 5 minuten later ook thuis. Hij ging er toch maar bij zitten en opgegeven moment zat hij op het puntje van zijn stoel. Aan het eind vroeg ik aan hem: je vond zo’n ‘puf cursus’ toch niks?? Toen gaf hij aan: nee klopt maar dit is heel anders. Ze geeft me zoveel praktische info en dat vind ik heel interssant. Dit had ik nooit verwacht.


Rebecca leerde ons van alles. De 2de afspraak had ik alleen met Rebecca en achteraf wilde Frank er alles over horen. De 3de afspraak hadden we met Frank erbij. Wat was dit fijn. We kregen tips hoe hij als papa echt een rol heeft bij de bevalling, hoe kan hij mij echt ondersteunen.

Toen was het zover 2 juli begon de bevalling en wat zijn we Rebecca dankbaar voor alle mooi informatie en tips. We hebben echt samen, in alle liefde en verbinding de bevalling mogen ervaren. Het mooie is dat er nog een tante van me dochter bij was. En die stond ook zo met ons in verbinding, die ging er helemaal in mee. We hebben dit echt als fantastische ervaren. We wisten waar we mee bezig waren en op 1 of andere manier ging het allemaal vanzelf.

Zo’n geweldige ervaring qua bevalling gunnen we iedereen. We zijn Rebecca ontzettend dankbaar voor de voorbereidingen die wij nodig hadden om dit te mogen ervaren.
Jennieke Stoelwinder
19-05-22 09:52:15
Voor iedereen die zwanger is/geweest en last heeft van bekkenbodem klachten: zwanger fit en mama fit helpt! Geen saaie oefeningen die je van de fysio krijgt en vervolgens toch niet doet, maar iedere week twee keer lekker een uur lang sporten.
Na mijn eerste zwangerschap was mijn bekkenbodem zo lek als een mandje. Tijdens mijn tweede zwangerschap ben ik begonnen met zwanger fit. En wat denk je? Al mijn bekkenbodem klachten zijn verdwenen! En het is nog eens heel gezellig ook ;)
Tjese Sloothaak
19-02-22 11:08:39
De cursus was erg leerzaam en Rebecca maakte het leuk, luchtig en niet mooier dan het is. Ik had erg zin om er heen te gaan elke keer en denk dat ik er zeker iets aan ga hebben tijdens de bevalling:) ben nu in ieder geval goed voorbereid!
Tonen: 5  10   20