Mama's Momentje - cursussen en begeleiding voor (aanstaande) Mama's 

Mama's Momentje is gespecialiseerd in het begeleiden, lesgeven & masseren van zwangere / pas bevallen vrouwen en hun baby's.
Naast de deskundige begeleiding bij het sporten voor én na de bevalling, heeft Mama’s Momentje zwangerschapscursussen, cursussen babymassage, draagconsulten en zwangerschapsmassage en mama-massage voor de ontspanning van moeder en kind.

Op deze website vind je alles over het cursus- en lesaanbod.

Waarom Mama’s Momentje?
- Professionele begeleiding, individueel en/of in groepsverband
- Gevarieerde en leuke cursussen en lessen 
- Bereikbaar voor vragen, ook na de cursussen
- Optimale aandacht voor jou (en je kindje)
- Een heerlijk momentje voor jezelf 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via het contactformulier, of telefonisch op 06 15855858  

Recenties

21 berichten op 3 pagina's
Kim Buijsse
12-11-19 12:39:16
Ik ben blij dat ik Rebecca heb leren kennen. Ik ben rond 20 weken begonnen met zwanger fit, sporten met meerdere aanstaande moeders. Het was altijd gezellig en ik merkte dat ik fit bleef tijdens mijn zwangerschap. Ook tips over de bekkenbodem waren erg fijn. Vervolgens heb ik de zwangerschapscursus gevolgd. Het was voor mij de perfecte voorbereiding op de bevalling. Op een leuke afwisselende manier vertelt Rebecca over alle stappen rondom de bevalling. Nu na mijn bevalling sport ik bij mama fit om weer conditie op te bouwen en lekker te bewegen. Daarnaast heb ik vandaag de baby massage afgerond. Dit is echt een aanrader. Je leert je kindje goed kennen, hebt fijne contactmomenten samen en daarna (bij mij al tijdens) slapen ze als een roosje.
Kelly de Lange
18-06-19 21:55:27
Voor de tweede keer de zwangerschapscursus bij Rebecca afgerond. Hele gezellige cursus en vooral erg luchtig! Rebecca deelt de informatie zoals het is, ze windt er geen doekjes om! Op naar de bevalling!
Jolein Noorland
02-05-19 14:56:59
Zwanger fit en Mama fit is echt een aanrader! Zo kun je tijdens je zwangerschap wat langer lichamelijk actief blijven en het na je bevalling onder begeleiding weer verantwoord oppakken. De tips van Rebecca hebben mij enorm geholpen om me weer wat fitter/ beweeglijker te voelen. En ze brengt het met zo veel enthousiasme dat ik altijd met meer energie weer naar huis ga! :) Daarnaast is het super leuk om andere (nieuwe) mama's te ontmoeten!
Lianne van der Veen
26-07-17 14:07:59
Het is één van de beste keuzen geweest tijdens mijn zwangerschap om te gaan sporten bij Rebecca, zwanger fit. Dankzij de fijne, leerzame en gezellige lessen heb ik goed kunnen werken aan mijn conditie, heel veel tips gekregen over bijvoorbeeld ontspannen & bekkenbodemspieren en alles rondom bevallen. Rebecca heeft een berg aan kennis en mede door haar enthousiasme en haar passie voor zwangeren en baby's, was het iedere week weer genieten. In de laatste weken heb ik ook nog een zwangerschapscursus gevolgd bij Rebecca. Mede dankzij zwanger fit en de zwangerschapscursus kan ik met een fit lichaam, een berg aan informatie en een goed gevoel mijn bevalling in gaan! Een aanrader voor een ieder om ook eens een keer een proeflesje te volgen bij Rebecca en je aan te melden voor zwangerfit/ zwangerschapscursus!
Anouk Anouk Paans
22-06-17 14:47:55
Leuke zwangerschapscursus gehad bij Rebecca! legt goed uit en heeft humor!
Ondanks de hoeveelheid informatie ook alle ruimte voor vragen. Aanrader om de cursus te volgen. hoeveel je ook denkt te weten
Anne
30-03-17 16:40:36
Bij rebecca heb ik zwangerfit, mamafit en de zwangerschapscursus gedaan!
Ontzettend leuk en leerzaam.
Leuk om tijdens je zwangerschap op een goede manier te sporten en om andere aanstaande mama's te ontmoeten.
Aan de cursus heb ik veel gehad, rebecca brengt het heel open en professioneel. Een aanrader voor iedereen!
Carina Haveman
29-03-17 07:34:45
Net de zwangerschapscursus afgerond en het was heel erg leerzaam en leuk!:) Rebecca brengt het heel leuk!
Het is ook leuk om op deze manier meer met je zwangerschap bezig te zijn en er van te genieten!
Sherida Arron
09-02-17 11:50:14
De zwangerschapscursus bij Mama's Momentje was informatief en heel gezellig. Veel geleerd van Rebecca! Echt een aanrader als je alles voor de eerste keer beleefd. Ik kijk al uit naar de terugkomochtend als we allemaal bevallen zijn en elkaars kindjes kunnen zien :)
Jannemarie Baarssen
28-10-16 13:50:45
Mijn 10 lessen mamafit zaten erop. Baalde er enorm van want wat is dit ontzettend leuk en gezellig om te doen! Dus besloten om er nog eens 10 lessen achteraan te doen... Want dit is echt een mamamomentje! Onder profesioneel oog van rebekka mijn lichaam weer trainen in een gezellig groep...heb er weer zin in.
Liefs
Wendy Krol
26-07-16 15:12:38
Afgelopen weken heb ik van Rebecca een cursus babymassage gehad bij mij thuis! wat is dat heerlijk om te doen en zeker een aanrader! Mijn dochtertje genoot er enorm van en ze viel na afloop lekker in slaap, zo ontspannen was ze!
Het voordeel van de thuiscursus vond ik dat je alle handelingen onder toezicht van rebecca doet, ze kan dus gelijk zien hoe je het doet en je tips geven als ze ziet dat je een handeling lastig vind.
Rebecca je bent een hele lieve meid en heb veel van je geleerd in korte tijd! Heel erg bedankt! Je bent een top leermeester!
Ik heb al gezien dat je veel meer dingen doet rondom zwangerschap en bevalling en ga hier in de toekomst zeker gebruik van maken ( mocht er een broertje of zusje bij komen)! Leuk!
Heel erg bedankt voor alles en tot de volgende keer!
Liefs Wendy en Vanessa
Tonen: 5  10   20