Mama's Momentje - cursussen & massages voor (aanstaande) Mama's 

Mama’s Momentje biedt op maat gemaakte cursussen, lessen en massages voor zwangere en (pas bevallen) mama's (en hun baby's) door heel Nederland. Over de gehele wereld worden er kindjes geboren en iedereen vindt dit vanzelfsprekend. Dat maakt het niet minder bijzonder dat JIJ dit nu meemaakt! Wanneer mama zich goed voelt, is dit ook goed voor het kindje. Mama's Momentje is gespecialiseerd in het begeleiden, lesgeven & masseren van zwangere / pas bevallen vrouwen en hun baby's. 

Naast de deskundige begeleiding bij het sporten voor én na de bevalling, heeft Mama’s Momentje zwangerschapscursussen, cursussen babymassage, draagconsulten en zwangerschapsmassage en mama-massage voor de ontspanning van moeder en kind.

Op deze website vind je alles over ons cursus- en lesaanbod.

Waarom Mama’s Momentje?
- Professionele begeleiding, individueel en/of in groepsverband
- Gevarieerde en leuke cursussen en lessen
- Bereikbaar voor vragen, ook na de cursussen
- Optimale aandacht voor jou (en je kindje)
- Een heerlijk momentje voor jezelf 

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op via het contactformulier, of telefonisch op 06 15855858  

Recenties

16 berichten op 4 pagina's
Anne
30-03-17 16:40:36
Bij rebecca heb ik zwangerfit, mamafit en de zwangerschapscursus gedaan!
Ontzettend leuk en leerzaam.
Leuk om tijdens je zwangerschap op een goede manier te sporten en om andere aanstaande mama's te ontmoeten.
Aan de cursus heb ik veel gehad, rebecca brengt het heel open en professioneel. Een aanrader voor iedereen!
Carina Haveman
29-03-17 07:34:45
Net de zwangerschapscursus afgerond en het was heel erg leerzaam en leuk!:) Rebecca brengt het heel leuk!
Het is ook leuk om op deze manier meer met je zwangerschap bezig te zijn en er van te genieten!
Sherida Arron
09-02-17 11:50:14
De zwangerschapscursus bij Mama's Momentje was informatief en heel gezellig. Veel geleerd van Rebecca! Echt een aanrader als je alles voor de eerste keer beleefd. Ik kijk al uit naar de terugkomochtend als we allemaal bevallen zijn en elkaars kindjes kunnen zien :)
Jannemarie Baarssen
28-10-16 13:50:45
Mijn 10 lessen mamafit zaten erop. Baalde er enorm van want wat is dit ontzettend leuk en gezellig om te doen! Dus besloten om er nog eens 10 lessen achteraan te doen... Want dit is echt een mamamomentje! Onder profesioneel oog van rebekka mijn lichaam weer trainen in een gezellig groep...heb er weer zin in.
Liefs
Wendy Krol
26-07-16 15:12:38
Afgelopen weken heb ik van Rebecca een cursus babymassage gehad bij mij thuis! wat is dat heerlijk om te doen en zeker een aanrader! Mijn dochtertje genoot er enorm van en ze viel na afloop lekker in slaap, zo ontspannen was ze!
Het voordeel van de thuiscursus vond ik dat je alle handelingen onder toezicht van rebecca doet, ze kan dus gelijk zien hoe je het doet en je tips geven als ze ziet dat je een handeling lastig vind.
Rebecca je bent een hele lieve meid en heb veel van je geleerd in korte tijd! Heel erg bedankt! Je bent een top leermeester!
Ik heb al gezien dat je veel meer dingen doet rondom zwangerschap en bevalling en ga hier in de toekomst zeker gebruik van maken ( mocht er een broertje of zusje bij komen)! Leuk!
Heel erg bedankt voor alles en tot de volgende keer!
Liefs Wendy en Vanessa
Tonen: 5  10   20